Selecteer een pagina

Boeken

We hebben inmiddels twee boeken geschreven: Makkelijke relaties in de liefde en Alle kinderen zijn perfect.

Makkelijke relaties in de liefde

Te koop via boekbestellen.nl

‘Ik heb wel weer eens zin om écht samen met je te zijn.’
Ik laat mijn lepel op mijn bord rusten en kijk op. ‘Hoe bedoel je, écht samen zijn?’ vraag ik oprecht verbaasd. Zitten we nu dan niet echt samen te eten? En doen we dat niet bijna elke avond?

Hoe maak je meer tijd voor elkaar? Moet je ruzies nou wel of niet uitpraten? En wat doe je als de liefde lijkt te bekoelen? In Makkelijke relaties in de liefde lees je aan de hand van twintig herkenbare, dagelijkse situaties hoe je makkelijker tegen liefdesrelaties kunt aankijken. Alle relatieperikelen komen voorbij, van rekening houden met elkaar tot de kinderwens, en van jaloezie tot de feestdagen. Het boek leest als een trein en de tekeningen zijn een fijne aanvulling.

Merel en Mikal begeleiden vanuit de Drie Principes mensen naar makkelijke relaties. Ze gebruiken hun eigen ervaringen om te laten zien dat hierbij geen werkvormen, trucjes of methodes nodig zijn.

ISBN: 9789083025414

Alle kinderen zijn perfect

Alle kinderen zijn perfect

Te koop via boekbestellen.nl

Vind de weg terug uit de doolhof van opvoedtechnieken en toekomstzorgen!

Wat voor een kind heb jij? Een slim, stil, ziek, gemakkelijk, gelabeld, temperamentvol of juist verlegen kind? De kans is groot dat, op welke manier jij jouw kind ook beschrijft, er zo nu en dan zorgen zijn. Dat je niet weet wat je moet doen in verschillende opvoedsituaties, of dat je zijn of haar toekomst somber inziet.

Merel Sprong is moeder en leerkracht en neemt je mee in haar eigen inzichten rondom opgroeiende kinderen en de rol die wij als volwassenen hebben in hun leven. Ze beschrijft openhartig verschillende persoonlijke situaties waarin haar eigen zorgen en onzekerheden een rol spelen. Vanuit deze situaties weet ze haarfijn duidelijk te maken dat al onze kinderen al perfect zijn. Dat ze, buiten al die zorgen om, vol veerkracht zitten, bestand zijn tegen wat er op hun pad komt en dat ze stuk voor stuk een prima portie zelfvertrouwen bezitten.

Geen tips en oefeningen, niet bouwen aan weerbaarheid of sociale vaardigheden, maar een boek bomvol inzichten waardoor je simpelweg ziet hoe fantastisch onze kinderen zijn!

ISBN: 9789083025483